Slide background

Stralende
toekomst

Slide background

Stralende
toekomst

Meer

Slide background

Stralende
toekomst

Meer

Slide background

Stralende
toekomst

Meer

Het innovatieve NAXIS-totaal concept maakt de levering mogelijk van gedecentraliseerde energie met een hoge zelfvoorziening voor ruimteverwarming, waterverwarming voor het elektriciteit voor huishoudelijk gebruik.

We brengen energie bewuste consumenten naar een nieuw niveau van technologie en efficiëntie. Met de toepassing van het Naxis infrarood concept krijg U flexibiliteit en design met bijna onbegrensde mogelijkheden:

  • zelf opgewekte schone stroom van uit hoge kwaliteit zonnepanelen
  • economische verwarming met efficiënte infraroodpanelen
  • efficiënt met een warmtepomp verwarmt tapwater voor huishoudelijk gebruik, eventueel ondersteund middels een zonneboiler
  • opslag van niet direct te gebruiken stroom vanuit de zonnepanelen in state hoog efficiënte accu-pakketten

In de toekomst zullen duurzame en efficiënte installaties in combinatie met energie opwekking door zonne-energie een integraal onderdeel worden van de energie voorziening systemen in de woningbouw, maar ook steeds meer toepasbaar worden in de utiliteitsbouw.

Dit komt overeen met de hoogste ecologische criteria en biedt de gebruiker bovendien een economische efficiëntie. U maakt immers optimaal gebruik van uw zelf opgewekte elektriciteit, die uw elektriciteitsrekening merkbaar verlicht en zorgt voor een zuinig verwarmingsseizoen.

Meer

Technologie

Efficiëntie krijgt een nieuwe betekenis met het NAXIS concept. De combinatie van energie opwekking, opslag en efficiënte installaties maakt het systeem tot een gegarandeerd recept voor succes.

Ontwerp vrijheid

De infraroodtechnologie van NAXIS geeft u een gezond binnenklimaat. Naast de energiebesparende factor bieden onze infraroodsystemen ook bijna onbeperkte ontwerp vrijheid en toepassingsmogelijkheden.

Economisch

Met onze systemen bieden we een duidelijke en berekenbare propositie met, dankzij het hoge aandeel van zelf opgewekte energie, een korte terugverdientijd.

Milieubewust

Duurzame energie is onze toekomst. Het NAXIS concept helpt u bij het opwekken van deze energie vorm en bij het efficient omzetten naar warmte en warmwater.

NAXIS calculator ruimte verwarming

Op basis van onze ervaring kunt u dit berekeningsprogramma gebruiken het te installeren Wattage om globaal berekenen. Deze waarden hebben zich in de praktijk bewezen maar blijven  slechts richtinggevend. Wilt u een meer gedetailleerde berekening neem dan contact met ons op.

Bereken verwarmingskosten

Selecteer de juiste energieklasse van uw huis:
Passiefhuis
Low-energie woning
Middelmatige isolatie
Slechte isolatie
Geen isolatie
wissen
ruimte
benaming
afmetingen
buitenwanden
plaatsing
verwarmingsvermogen
x
+ toevoegen ruimte
aanbieding aanvragen
© nyneve

Vergelijking met andere convectie verwarmingssystemen

Infrarood *nachtstroomverwarmingoliegaspellets
energieverbruik KWh+
onderhoud++
investering+/
ruimte beslag++
stof verplaatsing+
voorkomen schimmelvorming+
installatiewerkzaamheden++
stralingswarmte+
lokale fijnstofemissie++//
lokale CO2-uitstoot++//

* Het hoge rendement maakt infrarood straling hét energiebesparend alternatief voor conventionele convectie gestuurde verwarmingssystemen (zoals wandradiatoren op waterbasis) als ruimteverwarming en is daarmee ideaal voor de verwarming binnenshuis. De aangename stralingswarmte zorgt bovendien voor een comfortabel en gezond binnen klimaat.

Temperatuurmeting NAXIS infraroodpaneel

Snelle opwarming van het paneel tot een relevante, merkbare emissietemperatuur (60 ° -70 ° C) zorgt voor een hoge emissiviteit met een hoge efficiëntie. Als gevolg hiervan worden de vereiste vloer- en wandtemperaturen, die mede noodzakelijk zijn voor een thermisch comfort, sneller bereikt dan bij trage water gedragen verwarmingssystemen.

Door de uitgekiende technologie bereiken onze NAXIS infraroodverwarmingspanelen de benodigde stralingstemperaturen bij een lager stroomverbruik veel sneller dan de producten van collega producenten. Veelal zijn de opwarmtijden een factor twee langer wat leidt tot een hoger stroomverbruik in vergelijking met onze NAXIS infrarood verwarmingspanelen, waardoor de jaarlijkse efficiëntie aanzienlijk wordt verminderd. De onderstaande grafiek toont het temperatuurprofiel van een NAXIS-infraroodpaneel. Deze metingen zijn objectief uitgevoerd bij TÜV SÜD.

NAXIS-Temperatuur-curve-van-een-Naxis-infrarood-stralingspaneel

Werking en voordelen van Infrarood verwarming

In infraroodpanelen worden energetische golven gegenereerd door moleculaire trillingen. Deze lange golfvibraties geven energie vrij, die we als warmte voelen. De resulterende warmtestraling heeft een positief effect op mensen en wordt regenmatig gebruikt als medische therapie (infraroodcabine).

Voordelen:

Conventionele radiatoren verwarmen hoofdzakelijk de omgevings lucht, wat een extreem hoge energiebehoefte met zich meebrengt. De infraroodverwarmers daarentegen verwarmen de wanden en objecten in de kamer, die de warmte veel langer opslaan dan de lucht. De muren kaatsen de warmte terug als secundaire straling in de kamer. Dit zorgt voor een aangename gevoelstemperatuur. Bovendien worden door de infrarode warmtestraling wanden sneller droog, vochtige wanden en de daaruit resulterende schimmelgroei zijn daarom uitgesloten.

NAXIS Infrarotheizung

“Nanostructuren zijn 1.000 keer kleiner dan de menselijk haar”

NAXIS houdt zich bezig met de ontwikkeling, productie en verkoop van infraroodstralers voor een verscheidenheid aan toepassingen. Dankzij onze jarenlange ervaring en expertise op het gebied van infraroodtechnologie kunnen we producten aanbieden die volledig voldoen aan de gebruikerseisen.
Een speciaal ontwikkelde technologie en het gebruik van geselecteerde nanomaterialen stellen ons in staat om panelen te produceren met de hoogste efficiëntie. Onze producten worden gekenmerkt door een hoge efficiëntie, modern design en een lange levensduur. Het doel van onze inspanningen is om u een hoog niveau van comfort en welzijn te bieden door middel van excellente producten.

1

Zonnepanelen

2

Airconditioning

3

Infrarood stralingspanelen

4

Wand verwarmingssystemen

5

Accu systemen

6

Tapwater warmtepompboiler

Fotovoltaïsche energie

Het aantal PV-modules hangt hoofdzakelijk af van de beschikbare ruimte en de gewenste dekking van het verbruik en wordt in overleg met de klant bepaald. Mogelijk geschikte oppervlakken zijn daken maar ook gevels kunnen een bijdrage bieden.

Fotovoltaïsche warmte

NAXIS New Energy Concepts biedt de complete oplossing voor fotovoltaïsche warmte.

Het meest efficiënte gebruik van schone zelf opgewekte energie.
Innovatief beheer van de zonne-energie en verbruikers resulteert in de hoogste economische efficiëntie met een hoog ecologisch niveau.

Fotovoltaïsche modules
Hoge kwaliteit fotovoltaïsche modules
250 Wp – 310Wp
30 jaar productgarantie en 30 jaar opbrengst garantie

Montagesysteem
Compleet montagesysteem
12 jaar productgarantie

Inverter/omvormers
Stringomvormers
1 en 3-fase omvormers voor efficiënte omzetting van DC naar AC energie
5 jaar productgarantie

Infraroodpanelen
NAXIS kwaliteits-infraroodpanelen en wandverwarmingssystemen
150W – 900W
tot 12 jaar productgarantie

Warmwater warmtepomp
warmtepomp met geïntegreerde opslag tot 300 l
5 jaar productgarantie

Tip:

Als u het gehele systeem nog niet wilt of kunt realiseren, zie het systeem dan gerust als een modulair systeem. U begint dan met de meest kosteneffectieve modulen bestaande uit IR-stralingspanelen en een warmtepompboiler. Later kunt u dan eenvoudig uitbreiden met een zonne-energie systeem voor de eigen schone opwekking van stroom en/of zonneboilersysteem.

Infrarood stralingspanelen

State-of-the-art nanotechnologie van de nieuwste generatie zorgt voor een snelle en effectieve verwarming van de kamer. Als handdoekwarmer in de badkamer of als verwarming in de rest van het huis of kantoor, in de NAXIS-portfolio vindt u de passende productversie. Het hoge rendement van infrarode straling is een energiebesparend alternatief voor de conventionele op convectie gebaseerde verwarmers (bijvoorbeeld wandradiatoren op waterbasis) en is zeer geschikt voor verwarming binnenshuis. Een aangename warmtestraling zorgt hierbij voor een comfortabel en gezond binnen klimaat.

Geïntegreerde wand, vloer en plafond verwarmingssystemen

De infraroodtechnologie van NAXIS maakt een warmte afstralende constructie mogelijk en brengt de rustgevende en gezonde stralingswarmte in de ruimtes van uw huis of kantoor.
Verschillende oppervlaktematerialen zijn beschikbaar. Exclusieve Italiaanse glasmozaïeken vertegenwoordigen bijvoorbeeld een indrukwekkende, esthetische verbetering van uw thuisomgeving, waarmee een luxueuze ambiance wordt gecreëerd.

Lucht-water warmtepompboiler

Overdag en ’s nachts zorgt een kleine warmtepomp met een opslagtank voor de benodigde hoeveelheid warm water voor u en uw gezin. Het toch al lage energieverbruik kan worden afgedekt door de zonnepanelen installatie.

Solaraccu

Moderne cyclusbestendige accu’s zorgen voor een verhoging van het eigen verbruik van de met zonne-energie opgewekte energie .Voor deze Hiervoor worden in de eerste plaats stabiele, veilige LifePo4-batterijen voor de lange termijn gebruikt.

Airconditioning

De benodigde schone energie die u zelf in voldoende hoeveelheid genereert, maakt het in de zomer mogelijk om uw ruimtes ecologisch en economisch te conditioneren.

Toekomstige producten

Door voortdurende product ontwikkeling hebben we aanvullende exclusieve en luxueuze producten ontwikkeld, die we binnenkort zullen introduceren.

NAXIS Hoofdcatalogus

Produkte der Zukunft

Durch stetige Weiterentwicklung haben wir zusätzliche exklusive und luxuriöse Produktlinien entwickelt, welche wir in Kürze vorstellen werden.


ZUM SHOP

Exclusieve vertegenwoordiger in Turkije

RN NOVELTY OTOMOTİV SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ.
Adres: Cihangir Mah. Şehit Kom. Onb. Uğur Hancı Sk.
No:4/1 Avcılar / İSTANBUL
Telefon: +90 212 422 34 04
WhatsApp Nummer +90 538 894 85 76
Website: www.rnnovelty.com
www.rnfrendisk.com

Exclusief agent voor BeNeLux

NAXIS New Energy Concepts GmbH
Heer Ed van den Eijkel
T +31 620 817522
evde@naxis-energy.com

Bevoegde rechtbank Vienna
FN 438035 w
UID ATU 69772409

hoofdkantoor

NAXIS New Energy Concepts GmbH
Hainburgerstrasse 53/3
1030 Vienna, Austria
T +43 463 430102
F +43 463 430102 15
office@naxis-energy.com
naxis-energy.com

© NAXIS New Energy Concepts GmbH